Dr. Öğr. Üyesi Claudia Fernanda YAŞAR Hocamızın Semineri

Değerli Öğrenciler,

Üniversitemizin değerli hocalarından Dr. Öğr. Üyesi Claudia Fernanda YAŞAR, bölüm hocalarımızın katılımları ile seminerini gerçekleştirmiştir. Sunumu için değerli hocamıza teşekkür ederiz.

Bölüm İçi Seminer Programı - 12

Değerli Öğrenciler,

Değerli hocamız Prof. Dr. Haydar Livatyalı, Bölüm İçi Seminer Programı kapsamında, bölüm hocalarımızın katılımları ile "Solid-State vs. Fusion-Based Metal Additive Manufacturing Technologies" konulu semineri gerçekleşmiştir.  Sunumu için değerli hocamıza teşekkür ederiz.

Bölüm İçi Seminer Programı - 12

Değerli Öğrenciler,

Değerli hocamız Dr.Öğr.Üyesi Onurcan ŞAHİN'in, Bölüm İçi Seminer Programı kapsamında, bölüm hocalarımızın katılımları ile "Gözün Sanal İkizinin Modellenmesi ve Geliştirilmesi." konulu semineri gerçekleşmiştir.  Sunumu için değerli hocamıza teşekkür ederiz.

Bölüm İçi Seminer Programı - 11

Değerli Öğrenciler,

Değerli Arş. Gör. Semir Sünkün'ün, Bölüm İçi Seminer Programı kapsamında "Boru içi denetleme robotu: Robotgöz" konulu semineri  gerçekleşmiştir.  Katılımları için değerli bölüm hocalarımıza teşekkür ederiz.

2023-2024 Güz Dönemi Ders Programı Hk. | Güncel : 05.10.2023

Değerli öğrencilerimiz,

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi ders programına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Sınıf ve saat güncellemeleri için lütfen duyuruları takip ediniz.

MKT3841, MKT3801, MKT1821, MKT2141, MKT2161 ve seçimlik dersler sistem üzerinde tek grup (Gr1) olarak açılmıştır. Lütfen ders seçimi esnasında bu durumu göz önünde bulundurunuz.

MKT4802 Lab-4 dersinin laboratuvarı olan "Motorlar ve Sürücüler LAB" yemekhane binasının yan tarafında bulunmaktadır.

Güncellemeler