2023-2024 Erasmus Yerleştirme Toplantısı

Değerli öğrencilerimiz,

2023-2024 dönemi Erasmus yerleştirmeleriniz için toplantı yapılacaktır. Toplantı linki ve zamanı hakkında ayrıntılı bilgi Google Classroom üzerinden paylaşılacaktır.

Aşağıdaki sınıfa üye olunuz.

Classroom Kodu : y2nns3p

İlgili duyuru sayfası için tıklayınız.

Hak kazanan öğrenciler için Classroom üzerinden doldurmanız için tablo paylaşılacaktır.
Gitmeye hak kazanan öğrencilerimizin bu tabloyu tercihlerine veya feragat durumuna göre doldurması gerekmektedir.

Toplantıya kadar karşı üniversitenin ile ilgili bilgileri (dersleri, dil yeterlilikleri, son başvuru tarihleri vb.) araştırmanız gerekmektedir. Toplantıda verecek tercihleriniz nihai tercihleriniz olacaktır. Sürecin gidişatı adına bu nihai tercihlerinizi toplantıya kadar almanız çok önemli, lütfen araştırmanızı dikkatli yapınız ve verilen süreye uyunuz.