Starloop Üyelik Başvurusu İlanı

STARLOOP Başvuruları Başladı!!!

Derslere girerek mühendis olmaya çalışmaktan bunaldın mı? Hem kendini geliştirmek, hem takım çalışması ortamını deneyimlemek, hem de Türkiye’de bir ilke imza atmak ister misin? O zaman doğru yerdesin!

Teknofest 2023’de düzenlenecek olan Hyperloop kategorisindeki yarışmaya katılarak üniversitemizi; Avrupa Hyperloop günleri, Kanada Hyperloop Konferansı ve Amerika’daki Space-X Pod Competition'da ülkemizi uluslararası platformda temsil edecek olan STARLOOP ekibi olarak çalışma arkadaşları arıyoruz.!

Başvurular 2 aşamada gerçekleşecek olup; Ön başvurunu, formu doldurarak gerçekleştirebilirsin. Daha sonrasında 21-23 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleşecek olan mülakatlara katılarak başvurunu tamamlayabilirsin. (Mülakat ile ilgili bilgilendirme, formda belirtmiş olduğun iletişim adresine gönderilecektir.)

Lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru formu için tıklayınız.

Sosyal medya adreslerimizden gelişmeleri takip edebilirsin;