Beyin-Bilgisayar Arayüzü, Performans Geliştirme Araştırma Projesi Gönüllü Anketi

Değerli öğrencilerimiz,

Çalışma tamamlandıktan sonra katılımcıların her birine toplam 30 bin TL değerinde,  2 adet 2 şer günlük eğitim ve son sınıf öğrencilerine toplam 5 bin TL değerinde 2 adet kariyere hazırlık koçluğu (CV hazırlama ve mülakata hazırlanma) verilecektir. İlk etapta 30 kişilik bir havuz oluşturulacak, bunların bir kısmına sadece basit bir iki test uygulanıp 10 kişi deney grubu 10 kişi de kontrol grubu olmak üzere 20 kişilik deney gurubu kurulacaktır. Yukarıdaki eğitimler 20 kişi ile sınırlı olacaktır.

Aranan özellikler:

·        18 yaş üstü

·        Mühendislik öğrencisi

·        Psikiyatrik ve nörolojik ilaç kullanmayan

·        Daha önce BCI kullanım tecrübesi olmayan ve süreç boyunca da böyle bir imkana farklı şekilde sahip olmayan kişiler arasından olmalı.

Başvuru anket formu için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.