Bologna geçiş süreci ile ilgili

Sevgili öğrenciler,

2013-14 Bahar yarıyılı başlangıcı itibariyle Fakültemiz; Rektörlüğümüzün yönetimi ve Bilgi İşlem D.B.nın gayretleriyle, Bologna ders intibaklarını uygulayarak, yeni döneme intibak edilmiş ders programı ile geçmiş bulunmaktayız.

Bu süreçte, ders bazlı intibak tablosu dolayısıyla, teknik seçmeli derslerinizin almış olmanız gereken sayısından fazlası, seçmeli ders gruplarına intibak edilmiştir. İntibak edilen derslerin tümü ortalamaya katılmıştır. Öğrencilerimiz, dilekçe verdikleri takdirde, seçmeli ders gruplarından, fazla olan dersleri (not çizelgelerinde aldıkları bu derslerin görünmeyeceğini bilerek) sildirebilirler. İlgili dilekçelerinizi, Bahar yarıyılının ilk haftasının sonu, mesai bitimine kadar bölümümüze ulaştırmanız gerekmektedir.

Başarılar dileriz.

Mekatronik Müh. Böl. Başk.