BT-MST ÖNEMLİ DUYURU

Sevgili öğrenciler,

Bitirme ve Mekatronik Sistem Tasarımı projeleriniz dönem içinde aşağıdaki değerlendirme ve teslim adımlarını içermektedir (öğrenci / projeler) sayfasını dikkatli okuyunuz. TEZ DANIŞMANI ATAMALARINA GÖRE HOCALARINIZLA GÖRÜŞÜNÜZ.

Yazdan beri belirtildiği gibi çalışmanızın bölüm tarafından kabulü için Tübitak 2241A Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Destek Programı başvurusu zorunludur ve en geç bu ay 2015/10 döneminde yapılmalıdır. Yapacağınız başvurunun her adımı (evrakların doğruluğu, tamlığı, vaktinde TÜBİTAK'a gönderildiği ) danışman hocanız tarafından kontrol edilecektir. Dolayısıyla başvurunuzu tam yapınız ve takib ediniz.

Dönem içindeki önemli adımlar:

1) Proje takip formunun danışmana ve bölüme teslimi ( 5. hafta Çarşamba mesai bitimi)

2) Ara rapor (Ciltsiz)

3)Ara sunumlar (1. vize haftası)

4) Poster sunumları

5) Tez raporu (ciltli)

6) Proje savunması

Projede ilgili hocanızla yakın temasta olmanızı ve bölüm ilanlarını takib etmenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Mekatronik Müh. Böl. Başk.