Danışman Öğretim Üyesi-Öğrenci Görüşmesi

Değerli öğrenciler,

2014-2015 bahar döneminden başlamak üzere her dönem en az bir defa olmak üzere belirlenen gün içinde lisans oğrencilerimizin oğretim üyelerimizle görüşme gerçekleştirmesi planlanmaktadır. Bu görüşmelerle öğrencilerimizin genel eğitim durumlari beraberce gözden geçirilecek ve varsa problemlerine çözüm üretilebilecektir. Boylelikle öğrencilerimizin motivasyonlarinin, verimlerinin ve eğitim kalitesinin arttırılması hedeflenmektedir.

17 Nisan 2015 Cuma günü saat 09:00-12:30/14:00-16:00 arasinda ilki gerceklestirilecek olan göruşmeler serisine tüm Mekatronik Mühendisliği Lisans Ogrencilerinin katilimini beklemekteyiz. Görüşme günü, sabahtan, size atanmış öğretim üyesinin odasına gelerek, görüşme listesine imza atmanız ve dolayısıyla görüşme sıranızı netleştirmeniz gerekmektedir.

Bu görüşmelerden karsilikli olarak faydalanmak umidiyle.

Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

NOT: Ekteki listede eslestirilmis oldugunuz ogretim uyesini bulabilirsiniz.

Eğer listede değilseniz lutfen Yard. Doc. Dr. Hatice Mercan ile irtibata geciniz.

e-posta adresi: hatice.mercan@gmail.com