Doktora ve Yüksek Lisans Tez Danışmanı Atama İşlemleri ile ilgili

Değerli Doktora ve Yüksek Lisans Öğrencilerimiz,

Danışman ataması yapılmamış yüksek lisans ve 2 dönemini tamamlamışveya   tamamlamak   üzere   olan doktora öğrencilerimizin   tez danışmanı atama işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bunun için gereklibilgiler aşağıda verilmiştir.

SÜREÇ:

1. Öncelikli olarak tez çalışmasını danışmanlığında yapmak istediğiniz öğretimüyesi ile önceden randevu alarak yüz yüze görüşünüz ve çalışmak istediğinizkonuyu danışmanınız ile netleştiriniz.

2. Danışmanınız ile birlikte bir tez başlığı tespit edeniz. (Bu başlık daha sonraçalışma konusu aynı kalmak üzere değiştirilebilmektedir.)

3. Ekteki formu (FR-347-Yüksek Lisans veya FR-349-Doktora Tez DanışmanıÖneri   Formu)   bilgisayar   ortamında   doldurup   çıkış   alıp,   danışmanınızaimzalatınız.

4. İmzalı formu (20/01/2017) 16.00’a kadar Mekatronik Mühendisliği BölümSekreterliğine (A Blok-309 nolu ofis)teslim ediniz.

Not: Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümünde herhangi birlisansüstü programına kayıtlı olan öğrencilerle hızlı ve etkin bir şekilde iletişimkurabilmek için ytu-mkt-lisansustu@googlegroups.com mail grubuna üye olunuz.Lütfen gruba üye olmayan arkadaşlarınızı konuyla ilgili olarak Arş. Gör. Mehmet İŞCAN'a yönlendiriniz.

/images/files/FR-347-yuksek_lisans_tez_danismani_oneri_formu.doc

/images/files/FR-349-doktora_tez_danismani_oneri_formu.doc