ERASMUS Bilgilendirme Toplantısı

Değerli Öğrenciler,

2016-2017 akademik yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği ve Staj Hareketliliği yapmaya hak kazanan tüm öğrencilerimiz için 21 Mart 2016 pazartesi günü saat 13:00'te Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi'nde süreçle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Sürece dair detaylı bilgilendirme,hazırlanması gereken belgeler,faaliyet boyunca yapılması gerekenler,faaliyet sonrası yapılması gerekenler ve soru cevap kısımlarından oluşacak olan bu oryantasyon toplantısına katılım erasmus sürecinde yaşanabilecek problemleri asgariye indirme ve faaliyeti eksiksiz olarak tamamlamak adına önem arz etmektedir.

2016-2017 akademik yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği ve Staj Hareketliliği yapmaya hak kazanan tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Yıldız Teknik Üniversitesi
Avrupa Birliği Ofisi