Erasmus İngilizce Hazırlık Kursu

Değerli Erasmus Koordinatörleri,

Yıldız TÖMER Müdürlüğü tarafından 28 Ekim -16 Aralık tarihleri arasında gerekli talep olduğu takdirde(en az 15 öğrenci) isteyen öğrencilerimiz için ücretli  Erasmus İngilizce Yeterlilik Kursu açılacaktır. Kurs ücreti YTÜ öğrencileri için 200 TL’dir ve Cumartesi-Pazar günleri günde 6 saat olmak üzere icra edilecektir.

Kursumuz, Yıldız Teknik Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve her yıl yapılan Erasmus Yabancı Dil Sınavına hazırlık mahiyetini taşıyacak olup, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı yabancı dil seviyelerinden B1 seviyesine öğrencilerimizi ulaştırmayı hedeflemektedir. En az A2 seviyesinde olan öğrencilerin kursa katılmasında fayda olup hiç İngilizcesi olmayan bir öğrencinin ise katılması hem kurs zamanının kısa olması hem de sınıf içi seviye dengesi bozulacağından ve öğretimi olumsuz etkileyeceğinden dolayı tavsiye edilmemektedir.

Kursumuza en son başvuru tarihi 27 Ekim Cuma günü olup, öğrencilerimize duyurulması için acil yardımlarınızı bekleriz. İlgi duyan öğrencilerimizi Yıldız TÖMER’e yönlendirmenizi rica ederiz.

Uzman Gökhan AÇIKEL

Yıldız TÖMER