İş İlanı / Up Robotik

İŞ İLANI:

Up Robotik Havacılık ve Savunma Sanayi Limited Şirketi Teknopark İstanbul’da yer almaktadır ve mikro hava araçları geliştirmektedir. Kanat çırpan mikro hava aracı projesinde çalışmak üzere, öğrenmeye açık, otonom çalışabilen, üretken ve heyecanlı tasarım mühendisleri aranmaktadır. İlgilenen adayların daha önce geliştirdikleri projeleri içeren portfolyolarını ve CV’lerini cansupaksoy@gmail.com adresine göndermeleri rica olunur.

Tasarım Mühendisi (Tam zamanlı / Yarı zamanlı)
Makine, uçak veya mekatronik mühendisliği bölümlerinden mezun,
Aerodinamik ve mekanik tasarım ve optimizasyon konularında bilgi sahibi,
Sonlu eleman analizi yazılımları (ANSYS, Comsol Multiphysics vb.) tecrübesi olan,
İyi düzeyde SolidWorks kullanabilen,
Tasarım Mühendisi arıyoruz.

İş Tanımı:
Hava aracının aerodinamik analizlerini gerçekleştirmek ve tasarım-analiz döngüsünde gerekli iyileştirmelerin yapılmasını sağlamak
Hava aracının yapısal elemanlarını tasarlamak ve optimize etmek
Basit parça ve bağlantılarda sonlu elemanlar analiz yöntemleri ve el hesapları ile statik ve dinamik analizleri gerçekleştirmek
Yüksek lisans öğrencisi olması ve daha önce quadrotor veya insansız hava aracı tasarlamış olması tercih sebebidir.

Mekatronik Tasarım Mühendisi (Tam Zamanlı / Yarı zamanlı)
Makine, elektronik veya mekatronik mühendisliği bölümlerinden mezun veya son sınıf öğrencisi,
Modern kontrol teorisi hakkında bilgi sahibi,
İyi düzeyde SolidWorks ve Matlab kullanabilen,
Mekatronik sistem tasarımı konusunda tecrübeli,
3 boyutlu yazıcı, CNC Router kullanmış veya öğrenmeye hevesli,
Projesinin üretimini kendisi yapabilecek veya takibini yapabilecek,
Mekatronik Tasarım Mühendisi arıyoruz.

İş tanımı:
Kontrol sisteminin tasarlanması
Verilen mekatronik sistemin optimizasyonu ve geliştirilmesi

Up Robotik her türlü ayrımcılığa karşı politika izlemektedir ve kadın mühendis adayların ilana başvurularını teşvik etmektedir.