Katkı Payı Ödemesi / Kayıt Silme

Ders kayıt takvimiz son bulmuş olup ilgili tarihlerde katkı payı ödemelerini yapmayan, tez ve uzmanlık alan derslerini eklemeyen son dönemine gelmiş Tezli Yüksek Lisans öğrencileri bu sebeple kayıt silinme durumlarına düşmektedirler. Bugün yapılan Enstitü Yönetim Kurulu toplantısında son dönemi olup kayıt silinme durumuna düşecek olan Yüksek Lisans öğrencilerinin katkı payı ödemeleri, tez ve uzmanlık alan derslerini seçebilmeleri için en geç 05.03.2019 Salı günü mesai bitimine kadar Enstitümüze gelerek harç borçlarını ödemeleri sağlanacak ve tez-uzmanlık alan derslerini eklemeleri için dilekçeleri kabul edilecektir. Bu kapsamda web adresimizde duyuru yapılmıştır. Anabilim dallarımız  web adresinizde ilgili duyurumuzun linkini ilan edebilir ve mümkünse bu şekildeki öğrencilere mail ile bilgilendirme yapılması faydalı olacaktır. 05.03.2019 tarihinden sonra, son dönemi olan öğrenciler için tez ve uzmanlık alan derslerini alma talepleri kabul edilmeyecek ve bu öğrenciler istese de mezuniyet sürecine dahil olamayacaklardır.

NOT: EUS Takvimi sona erdiği için 05.03.2019 Salı gününe kadar tez ve uzmanlık alan derslerinin dilekçe ile  eklenmeleri neticesinde EUS bildirimi yapılamayacak olup bu karar öğrencilerin mağduriyetini engellemek adına alınmıştır.