Mekatronik Uzmanlık Programı

Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü ve Festo Endüstriyel Akademi otomasyon konusunda elektrik-elektronik, makine ve mekatronik mühendisleri için sertifikalı mekatronik uzmanlık programı sunuyor. Gelecekte fabrikalarda bakım onarım mühendisi yada makine imalat sektöründe otomasyon tasarım mühendisi olarak iş aramayı düşünen çalışan, yeni mezun ya da son sınıf öğrencileri için düşünülecek bir programdır.

Bu programda amaç mühendislere fabrika ortamlarında ihtiyaç duydukları makine, elektrik-elektronik ve otomasyon yazılımları konularında uygulamalı eğitim vermek, bilgi, beceri seviyesini arttırmaktır. Programın ortakları Festo Endüstriyel Akademi, Yıldız Teknik Üniversitesi, SKF (Rulman) Firması, Cognex (Endüstriyel Kamera) Firması, Kuka (Robot) Firması’dır.

Eğitim Başlama Tarihi : 30 Eylül 2016??
Eğitim Bitiş Tarihi : 27 Mayıs 2017
??Eğitim Süresi : 45? ?Gün
Eğitim Günleri : ??Cuma-Cumartesi
Eğitim Saatleri : 09:00-17:00
?Eğitim yeri : YTÜ Beşiktaş Yerleşkesi ve Festo Tuzla ?binası
Eğitim Ücreti : Bireysel katılımlarda 2000€/kişi. Firmalara olan ücret 3000€/kişi’dir.

İlgilenenler Festo’dan Dilek Doğan ile iletişime geçebilirler.
0216 585 00 44  dilek.dogan@festo.com