Tez danışman ataması ile ilgili

Tez danışman ataması için ön tercih formunu teslim eden öğrencilerimizin atanacak tez danışmanları belirlenmiştir, ilgili dosya ektedir.
Bu hafta içerisinde ekteki liste (2014-15_Guz_Lisans_Ustu_Og?renci_Danisman_Atama_Duyurusu.docx) uyarınca tez danışman öneri formları (YL/DR'ye göre diğer iki ekten biri) doldurulup, bölüm başkanlığına imzalatılıp FBE teslim edilmesi gerekmektedir.

YTU Mekatronik Mühendisliği bölümü lisansüstü öğrencilerimizin Google Grupları'ndaki "YTU MKT LISANSUSTU" grubuna abone olmaları tavsiye edilmektedir. Gruptan haber almakta sıkıntı yaşayan öğrencilerimiz konuyla ilgili olarak Arş. Gör. Ahmet Kırlı ile irtibata geçmelidir.

/images/files/2014-15_Guz_Lisans_Ustu_Ou011Frenci_Danisman_Atama_Duyurusu(1).docx

/images/files/FR-347-Yu00FCksek Lisans Tez Danu0131smanu0131 Oneri Formu(1)(1).doc

/images/files/FR-349-Doktora Tez Danu0131smanu0131 Oneri Formu(1)(1).doc