Tez Danışmanı Atama İşlemleri Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,

Ders aşamasında olan öğrencilerimizin (daha önce tez danışmanı belirleyenler hariç) tez danışmanı atama işlemleri için ekteki formu doldurarak en geç 23 Mayıs 2014 Cuma 16.30'a kadar Arş. Gör. Ahmet KIRLI' ya  (E2 Blok – E 202) teslim etmeleri gerekmektedir.

Tez danışmanı için Mekatronik Mühendisliği Öğretim Üyeleri ile görüşerek çalışma konunuzu belirlemeniz gerekmektedir.

Öğretim üyesinin formda belirtilen yeri onaylaması gerekmektedir.

Öğretim üyelerinin Lisansüstü tez öğrencisi kabul sayısı sınırlı olacağından en az iki öğretim üyesi ismi belirtmeniz gerekmektedir.

Formdaki açıklamaları dikkatle okuyarak bilgisayar ortamında eksiksiz ve düzenli olarak doldurunuz. (Form için: Lisansustu Tez Danismani Belirleme Formu(2).docx )

Not: Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümünde herhangi bir lisansüstü programına kayıtlı olan öğrencilerle hızlı ve etkin bir şekilde iletişim kurabilmek için kurulan google gruba üye olmayan lisansüstü öğrencilerimizin, gruba üye olmaları tavsiye edilmektedir. Konuyla ilgili Arş. Gör. Ahmet Kırlı ile irtibata geçiniz.