YAZ OKULU

Mekatronik Mühendisliği Bölümü Bölüm Kurulu’nun 29.06.2012 tarihli toplantısında alınan karar gereğince öğrencilerimizin yaz okulunda ders alma şartları aşağıda verilmiştir:

1. Öğrenci yaz okulunda 2 (iki) den fazla ders alamaz.
  2. Öğrencinin yaz okulunda bir dersi alabilmesi için o dersten F0 (devamsız) kalmamış olması gerekir.
  3. Öğrencinin yaz okulunda bölüm dışından alacağı dersin içeriğinin Mekatronik Mühendisliği’nde ilgili dersi veren öğretim üyesi tarafından onaylanmış olması gerekir.

Yaz okulunda ders alma sürecinde Bölüm Başkanlığı nezninde öğrenci tarafından takip edilmesi gereken akış:

1. Öğrenci bölüm dışından almak istediği dersin içeriğini dersin alınacağı bölüme onaylatır.
  2. Öğrenci ekte belirtilen formu (yaz okulu ders alma formu) bilgisayar ortamında doldurur. Bu form ve almış olduğu onaylı ders içeriği ile birlikte Mekatronik Mühendisliği Bölümü’nde dersi veren öğretim üyesine başvurarak onaylatır.
  3. Onaylanmış ders içeriği ve ders alma formunu Bölüm Başkanlığı’na teslim eder.

ÖNEMLİ NOT:

• Tüm dilekçelerin ıslak imzalı orijinal kopyaları olması gerekmektedir. Mail ve faks yolu ile yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.
  • Bölüm Başkanlığına yaz okulu için ders alma dilekçesi teslim etmiş öğrencilerin dilekçelerini yukarıda verilen bilgiler ışığında güncellemeleri gerekmektedir.
  • Prof. Dr. Abdülkadir Yavuz tarafından verilen derslerin onayı için Yard. Doç. Dr. Celal Sami Tüfekçi’ye başvurunuz.

Bölüm Başkanlığı