Yaz Okulu Ders Kabul Süreci Hk. | Güncel

Değerli öğrencilerimiz

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu kapsamında  bölümümüz öğrencilerinin ders alabilecekleri diğer Yükseköğretim Kurumların listesi aşağıda (EK-1) verilmiştir.

Farklı Yükseköğretim kurumlarından veya üniversitemizin diğer bölümlerinden ders alma süreci aşağıdaki gibidir:

1.   Ders alınacak bölümden onaylı ders içeriğinin alınması.

2.   Bölümümüzde dersi veren öğretim üyesinden ders içeriğinin uygunluğuna dair görüş alınması.

3.   Ders içeriğiyle birlikte EK-2'de yer alan FR-0375 kodlu formun doldurup bölüm posta adresine (mkt@yildiz.edu.tr) veya elden teslim ederek başvurunun yapılması.

NOT:  Eğitim planında tanımlı olan Servis derslerini almak isteyen öğrencilerimiz 26-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında USİS ve UZEM’de (Online) Ders Kayıtlarını yapabilirler. Bu dersler için ekstra dilekçe vermeyeceklerdir.

EK-1 Ders Alınabilecek Yükseköğretim Kurumları Listesi

EK-2 FR-0375 Form