YL/DR Tez Danışmanı Atanması

Değerli öğrencilerimiz,

Ders aşamasında olan öğrencilerimizin (daha önce tez danışmanı belirleyenler hariç) tez danışmanı atama işlemleri için Bölüm tarafından belirlenen isimler aşağıdaki gibidir.

14568033 Hayriye Cansu Paksoy....Dr. H.Üvet
14568036 Özgür Altınışık....Dr. A.Yeşildirek
138165024 Mirvahid Ahmadipour....Dr. C.Yılmaz

İsmi geçen öğrenciler ekteki formu (FR-347-Yüksek Lisans veya FR-349-Doktora Tez Danısmanı Oneri Formu) düzgün bir şekilde doldurarak 03.07.2015 16.00’a kadar Mekatronik mühendisliği başkanlığına teslim etmelidir.

Dikkat ediniz bu aşamada sadece tek bir formu (FR-347-Yüksek Lisans veya FR-349-Doktora Tez Danısmanı Oneri Formu) doldurup bölümüme teslim edeceksiniz.

Not: Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümünde herhangi bir lisansüstü programına kayıtlı olan öğrencilerle hızlı ve etkin bir şekilde iletişim kurabilmek için kurulan bu gruba üye olmayan lisansüstü öğrencilerimizin, gruba üye olmaları tavsiye edilmektedir. Lütfen gruba üye olmayan arkadaşlarınızı konuyla ilgili olarak Arş. Gör. Dr. Ahmet Kırlı' ya yönlendiriniz.