YL/Dr. Tez Danışmanı Atanması Hk.

Değerli öğrencilerimiz,

Ders aşamasında olan öğrencilerimizin (daha önce tez danışmanı belirleyenler hariç) tez danışmanı atama işlemleri için aşağıdaki süreci dikkatlice okumalı ve uygulamalıdırlar.

1. AŞAMA (23.05.2016- 03.06.2016)

Ders aşamasında olan ve daha önce tez danışmanı belirlemeyen öğrencilerimiz, ilk olarak ekteki “Lisansustu Tez Danismanlari Seçme Formu” formu doldurarak 03.06.2016 Cuma günün 16.00’a kadar Arş. Gör. Dr. Ahmet KIRLI' ya  (E2 Blok – E 202) teslim etmeleri gerekmektedir.

Bu formu doldurmak için Mekatronik Mühendisliği Öğretim Üyeleri ile görüşerek çalışma konunuzu belirlemeniz gerekmektedir.

Tez danışmanı olarak seçmek istediğiniz öğretim üyesinin formda belirtilen yeri onaylaması gerekmektedir.

Öğretim üyelerinin Lisansüstü tez öğrencisi kabul sayısı sınırlı olacağından en az iki öğretim üyesi ismi belirtmeniz gerekmektedir.

Formdaki açıklamaları dikkatle okuyarak bilgisayar ortamında eksiksiz ve düzenli olarak doldurunuz.

Dikkat ediniz bu aşamada sadece tek bir formu (Lisansustu Tez Danismanlari Seçme Formu) doldurup Arş. Gör. Dr. Ahmet KIRLI' ya  teslim edeceksiniz.

2. AŞAMA (03.06.2016- 17.06.2016)

Bu aşamada bölüm kurulu sizlere tez danışmanı atmaları yapacaktır. Tez danışmanı atmaları ilk aşamada doldurduğunuz ve teslim ettiğini belgeler ve öğretim üyelerinin uygunluğu dikkate alınarak yapılmaktadır. Bu aşamada sizlerin (öğrencilerin) yapması gereken, bölüm sitesini ve lisansüstü grubunu takip ederek danışman atamaları duyurusuna ulaşmaktır.

Dikkat ediniz bu aşamada herhangi bir form veya benzeri doldurmayacaksınız, sadece bölüm web sitesini ve lisansüstü grubunu takip etmelisiniz. Bu aşamada sizlere atanan tez danışmanınız bölüm tarafından duyurulacaktır.

3. AŞAMA (17.06.2016- 24.06.2016)

Bölüm tarafından tez danışmanları atama duyurusu yapıldıktan sonra her öğrenci ekteki diğer formu (FR-347-Yüksek Lisans veya FR-349-Doktora Tez Danısmanı Oneri Formu) düzgün bir şekilde doldurarak 24.06.2016 16.00’a kadar Mekatronik mühendisliği başkanlığına teslim etmelidir.

Dikkat ediniz bu aşamada sadece tek bir formu (FR-347-Yüksek Lisans veya FR-349-Doktora Tez Danısmanı Oneri Formu) doldurup bölümüme teslim edeceksiniz.

TEZ DANIŞMANI İŞLEMLERİ SÜRECİ TABLOSU

2015-2016 Eğitim Yılı Bahar Yarıyılı

Aşama

Sürecin Adı

Yapılacak İş

Belge

Son Teslim Tarihi

1. Aşama

Tez Danışmanı Seçimleri

İlgili formu doldurup Ar. Gör. A Kırlı’ya teslim etmek.

Lisansustu Tez Danismanlari Seçme Formu.docx

03.06.2016

2. Aşama

Tez Danışmanı Atanması

Bölüm web sitesinden ve lisansüstü grubundun danışman atama duyurusunu taklip etmek.

Bölüm ilan edecek.

3. Aşama

Tez Danışmanı Belirlenmesi

İlgili formu doldurup YTÜ Mekatronik Böl. Baş. Teslim etmek.

(FR-347-Yüksek Lisans) FR-349-Doktora Tez Danısmanı Oneri Formu.doc

24.06.2016

Not: Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümünde herhangi bir lisansüstü programına kayıtlı olan öğrencilerle hızlı ve etkin bir şekilde iletişim kurabilmek için kurulan bu gruba üye olmayan lisansüstü öğrencilerimizin, gruba üye olmaları tavsiye edilmektedir. Lütfen gruba üye olmayan arkadaşlarınızı konuyla ilgili olarak Arş. Gör. Dr. Ahmet Kırlı' ya yönlendiriniz.