YTU Mekatronik Mühendisliği Tanıtım Günleri Etkinliği

Geleceğin Yıldız'larını Bekliyoruz...

2012 yılı Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonrasında siz değerli üniversite adaylarına üniversite yaşamı ve Mekatronik Mühendisliği hakkında geniş çaplı bilgi vermeyi amaçlayan “YTÜ Tanıtım Günleri”, 30 Temmuz-3 Ağustos 2012 tarihlerinde Yıldız Kampüsü Sergi Salonunda 10.00-15.00 saatleri arasında Mekatronik Mühendisliği Standında gerçekleşiyor.

Belirtilen tarihlerde, program kapsamında öğrenciler bölümümüzden akademisyenlerle birebir iletişim kurma fırsatı bulacaklar. Bölümümüz Araştırma görevlilerine akıllarına takılan tüm soruları sorabilecekler.

Bölümümüzü tercih etmeyi düşünen yada Mekatronik Mühendisiği hakkında geniş bilgi almak isteyen herkesi Yıldız Tanıtım Günleri - Mekatronik Mühendisliği standımıza bekliyoruz.