Hayallerine Kanal Aç projesi uçuş eğitimleri

Hayallerine Kanat Aç projesi çerçevesinde uçuş simülatörü eğtimleri

T.C. Cumhurbaşkanlığı tarafından desteklenen, TÜGVA İstanbul; İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Stratüs Havacılık, Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği ve Teknopark ve Türk Havayolları’nın proje destekçisi olduğu “Hezarfen Okulu İle Hayallerine Kanat Aç” projesi  kapsamında, Üniversitemiz öğretim görevlisi Prof. Dr. Vasfi Emre ÖMÜRLÜ'nün ve Stratüs Havacılık eğitmenlerinin nezaretinde, ortaokul ve Lise öğrencilerinin teorik uçuş eğitimleri sonrası gerçek uçuşa başlamadan, evvel gerçek uçuş hareket dinamiklerini öğretme maksatlı verilen eğitim projesine uçuş simülatörümüzde başlanmıştır. Bu kapsamda Ayda 50 öğrenciye, 12 ay boyunca toplamda 600 öğrenciye eğitim verilecektir.