Mekatronik Mühendisliği Öğrencilerimizin TÜBİTAK SANAYİ ODAKLI BİTİRME PROJESİ Başarısı

TÜBİTAK’ın düzenlediği 2241/B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Proje Yarışması’nda,  Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Hakan COŞKUN Mekatronik Mühendisliği öğretim üyemiz Yrd.Doç.Dr.Erhan AKDOĞAN danışmanlığında, TEKNOTİM MAK. SAN. LTD. ŞTİ. ortaklığı ile hazırladıkları “Diz Rehablitasyonu İçin Robotik Sistem Tasarımı” isimli lisans bitirme tezi çalışmaları ile Sağlık Bilimleri Alt Kategorisinde yarışarak birincilik ödülünü almaya hak kazanmıştır.

TÜBİTAK’ın düzenlediği 2241/B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Proje Yarışması’nda, Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz Hidayet Naci ÇELİK, Gamze SONGÜL Mekatronik Mühendisliği Anabilim Dalı öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Kadir ERKAN danışmanlığında, NET KALİTE LTD. ŞTİ. ortaklığı ile hazırladıkları “Mobil Cihazlarla İletişim Kurabilen Elektronik Stetoskop: STETOMOBİL” isimli lisans bitirme tezi çalışmaları ile Sağlık Bilimleri Alt Kategorisinde 10 finalist proje içerisinde yer almıştır.

TÜBİTAK’ın düzenlediği 2241/B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Proje Yarışması’nda, Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Dursun Evrim KESER Mekatronik Mühendisliği Anabilim Dalı öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Kadir ERKAN danışmanlığında, TAKIMSAN LTD. ŞTİ. ortaklığı ile hazırladıkları “İki Eksenli Kamera Sabitleyici Gimbal” isimli lisans bitirme tezi çalışmaları ile Savunma Havacılık ve Uzay Bilimleri Alt Kategorisinde 9 finalist proje içerisinde yer almıştır.

Öğrencilerimizi, öğretim üyelerimizi ve desteklerinden dolayı sanayi ortaklarını kutlar, başarılarının devamını dileriz