YTÜ-IEEE Yıldızlı Projeler Yarışması

11.06.2013 tarihinde yapılan YTÜ - IEEE Yıldızlı Projeler Yarışması'nda 45 üniversiteden katılan 127 projeden  finale kalan bölümümüzün iki projesi ilk 10 'a girerek ödüle layık görülmüştür.

Lisans 3. sınıf öğrencilerimizden Hakan Coşkun'un, Dr. Erhan AKDOĞAN'ın danışmanlığında yapmış olduğu, "Bir Alt Uzuv Rehabilitasyon Robotunun Kas Aktivasyonu Tabanlı Kontrolü" başlıklı proje yarışmada *ikinci olmuştur*.

Lisans 3. sınıf öğrencilerimizden Gamze Songül, Mehmet Ali Göytepe, Canberk Sözer ve Furkan Tunçelin, Dr. Utku Büyükşahin'in danışmanlığındaki  " CNC Dik İşleme  Tezgâhlarında Esnek Bir Güç İletim Yöntemi ile Spindle Mekanizmasını Hareketli Tezgâh Yapısının Dışında Konumlandıran Yeni Bir Tasarım "  başlıklı projesi ise yarışmada *dokuzuncu* olarak mansiyon ödülü almıştır.