Seçimlerde memleketlerinde oy kullanmış ve 05-09 Haziran 2015 tarihleri arasındaki Final Sınavlarına Katılamamış öğrencilerimiz için Final Mazeret Sınavı duyurusu

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 73112577-1212 sayılı yazısı ile Seçimler nedeniyle 05-09 Haziran 2015 tarihleri arasında sınav yapılmaması gerektiği bildirilmiştir.

Bu nedenle belirtilen tarihlerde memleketlerinde oy kullanacak öğrencilerimiz için durumlarını belgelemek (Seçmen Kağıdı) koşulu ile giremedikleri Final sınavları aşağıda belirtilen takvime göre yapılacaktır.

Bu sınava yalnızca mazeretini belgeleyenler girebileceklerdir. Daha önce yapılan final sınavlarına girenler kesinlikle bu sınavlara giremeyeceklerdir. Bu sınava girme hakkı olmadığı halde sınavlara girdiği tespit edilenlerin sınavları geçerli sayılmayacaktır.

SEÇİMLER NEDENİYLE FİNAL SINAVLARINA GİREMEYENLER İÇİN

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL (MAZERET) SINAV TAKVİMİ

10-11 Haziran 2015

Dilekçe ile Başvuru (Başvurular Servis Dersleri için Servis Dersini veren Bölüm Başkanlığına, Bölüm Dersleri için ilgili Bölüm Başkanlığına teslim edilecektir)